Tiny Hand With Red Heart

Varför så tidigt?


Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan och det är en söndagsmorgon. Är klarvaken. Då kan ju jag lika gärna ta fram saker och börja plugga, det har jag ändå planerat att göra idag fast inte såhär tidigt.

Igår så var det ju Earth Hour och jag släckte inte så mycket här hemma eller det var bara jag som gick och släckte fåtal lampor. Jag tror vi hade på flera datorer och tv:n, så vi "sparade" inte så mycket el. (Earth Hour handlar väl om att man ska släcka lampor och spara el?)

Barack Obama Singing Sexy and I Know It


En helt vanlig dag


Idag så har jag varit i skolan som vanligt. Dagen var faktiskt rätt så lugn men den var ändå ganska seg. Fredagar är alltid sega i skolan fast idag var den inte lika seg faktiskt.
När jag kom hem så gick jag direkt och satte mig vid tv:n, sedan så gick jag och satte mig vid datorn. (Är inte så lat, eller jo). Efter jag har varit på datorn en stund så gick jag och åt, sen så följde jag med pappa ut då vi gick en runda.
Nu så sitter jag vid datorn igen, eller har gjort det ganska länge. Ska spela LoL snart också.
 
Här får ni en bild på mig och min vän som vi tog på bussen hem. Troll Me appen är bara för bra alltså. Fast jag ser konstig ut, som alltid.
 
 
Jag är sjukt dålig på att skriva blogginlägg så ni vet.