Tiny Hand With Red Heart

En bild


 
Jag lägger bara ut bilder lite då och då, sedan kommer det ett musiktips ibland. Har alltid bloggtorka.

Jag vågar inte..


Det är så att jag har tänkt på en sak, nämlingen att jag inte vågar prata med människor som jag har pratat med rätt mycket. Jag kan börja med att jag är väldigt blyg och sedan så hatar jag min röst, så det blir inte mycket bättre med det.
 
Jag förstår inte varför jag inte vågar prata med vissa personer som jag har pratat med förut. Det är så att jag kan prata med min familj hur mycket som helst, kanske bara för att jag känner dem. Men jag har inte ens träffat människorna jag pratar med på skype men så kan jag ändå prata med vissa av dem. Varför just vissa av dem? Känner jag mig mer bekväm i dem, eller vad är det?
Jag kan erkänna, jag vågar inte ens prata med människor jag känner på skype och med det menar jag såna som jag har träffat. Även fast jag inte har testat.
 
Jag är för feg och om man sedan övergår till att träffa nya människor så kan jag säga att jag blir stum, jag vågar inte ens säga något. Eller jag vet inte om något har ändrat sedan förra året men jag tror inte det. Jag kanske tar i lite med att bli stum, men om man pratar om något speciellt ämne som jag gillar så kan det hända att jag pratar lite. Jag kan säga då som slutsats att jag är för feg och att jag är för rädd. 

Borgeous - Invincible (Radio Edit)