Jag vill ha snö

 
Ååååh, jag vill också ha snö ju. Kan det inte bara komma snö hit? Jag vill ju känna lite mer julkänsla då det snart är jul. Sedan så gillar jag vintern också, så det är en fördel. Sommaren kan bara slänga sig i väggen, vintern är en mycket bättre årstid.
 
Annars så är denna söndag väldigt tråkig då jag inte har något att göra. Förutom att jag spelade och pratade med vissa personer i skype förut, men jag känner bara att jag inte har någon lust att göra någonting. Jag vill spela men ändå inte.

Jasså, du gillar vintern du?! Det var otippat......är det för att du kan vara inne utan att få "dåligt samvete" eller gillar du att vara ute och bygga snögubbe, åka skidor och så, eller gillar du när det är vitt och ljust ute och du kan vara inne och mysa i värmen? :)
P.S. Ha en bra vecka !

Svar: Jag får inte dåligt samvete när jag inte är ute fast det är varmt, jag gillar inte att vara ute bland folk. Jag gillar när det är vitt och ljust ute, och att åka skidor är kul. Att vara inne och mysa i värmen är väl mysigt det med. Ha en bra vecka du med!
Ida Gustafsson

Datum: 2015-11-23 - Klockan: 14:59:52

Snön kommer var så säker

Svar: Hoppas det!
Ida Gustafsson

Datum: 2015-11-23 - Klockan: 20:13:44
Innan du kommenterar, tänk på detta:
- Jag vill helst inte bara ha svar kommentarer.
- Kommentera gärna något som handlar om inlägget, fast andra kommentarer går lika bra.
- Har du en tävling? Tipsa gärna.
- Tack för att du över huvudtaget läser denna text!

Lika lat som mig?