Tiny Hand With Red Heart

Jag måste erkänna..


Det är så att jag är ingen person som kan blogga, men jag har en blogg ändå. Jag har ändå en sorts dröm om att ha en rätt stor blogg. Men alltså, det kommer aldrig hända om jag måste vara helt ärlig. Sedan så lägger jag ut för det mesta bara bilder men det är det jag vill. Jag vill visa bilder jag har tagit. Fast jag vill även skriva lite, om vad som helst. Det som jag känner för. Det är trots allt min blogg och då bestämmer jag. En sak som är säker är att jag kommer lägga ut vad jag vill och när jag vill. Då ser man vilka "läsare" som kollar in på bloggen även fast bloggen inte har ett nytt inlägg.
 
Jag blir fortfarande avundsjuk på vissa bloggare. De skriver så bra inlägg. Jag vill också kunna skriva bra inlägg eller kunna driva en bra blogg. Rörigt inlägg.
 

Skol-lan..


Ni kanske visste att jag är på skol-lanet nu, men jag trodde det skulle vara mycket annorlunda. För det första så funkade det inte att spela LoL och sen så åkte min internetsladd ut hela tiden typ. Men jag säger inte till och får skylla mig själv. Så allt är mitt eget fel, och jag är ingen person som pratar med personer heller. Så japp.. Har inte spelat mycket alls. 

Jag hade för mycket förväntningar för lanet. Men det bästa är att lanet slutar idag då det har stigit över tolvslaget. Då kan jag spela utan problem och allt annat.