Tiny Hand With Red Heart

Varför, bara varför?


Jag har insett en sak.. det är att jag tänker för mycket på vad jag har skrivit till människor. Efter jag har skrivit något så brukar jag ibland tänka på det efter ett tag, och då inser jag att jag ångrar mig att jag har skrivit det. Jag känner att det skulle varit bättre om jag inte hade skrivit det, men sånt är livet antar jag. Man ångrar sig och sånt ibland. 
 
Jag skriver inte till många männikor utan det är väldigt få, och jag kom på att tänka på detta idag för jag hade skrivit en sak till en person, och det var kanske lite onödigt att berätta. Skulle vara lättare om man berättade det när det väl hände, men jag är tydligen en person som skriver saker i förväg om saker och ting. Jag är även nästan en mästarinna på att skriva onödig information till människor.
 
Hur som helst, nu så borde jag tänka efter vad jag skriver så jag inte skriver något konstigt eller något helt onödigt. Även fast jag skriver att jag borde tänka på detta så kommer jag säkerligen glömma bort detta och fortsätta med det jag gör.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det är bara tisdag..


 
Jaha, tiden går så sakta.. det är bara tisdag. Men man ska ju inte klaga för det är ju i alla fall en dag närmare helg, även fast tiden går väldigt långsamt.
 
I alla fall så har jag gått med i någon langrupp på vår skola, och vi hade vårt första möte idag, och det gick väl bra. Jag sa ingenting, men hoppas att det ska bli kul att va med i denna grupp. Får väl även hoppas på att man kanske får vara med och leda någon turnering på lanet. 
 
Annars så är jag värdelös på att redigera bilder som ni kanske ser, hehe. Hoppas ni mår superduperbra och får en trevlig kväll!