Varför, bara varför?

Jag har insett en sak.. det är att jag tänker för mycket på vad jag har skrivit till människor. Efter jag har skrivit något så brukar jag ibland tänka på det efter ett tag, och då inser jag att jag ångrar mig att jag har skrivit det. Jag känner att det skulle varit bättre om jag inte hade skrivit det, men sånt är livet antar jag. Man ångrar sig och sånt ibland. 
 
Jag skriver inte till många männikor utan det är väldigt få, och jag kom på att tänka på detta idag för jag hade skrivit en sak till en person, och det var kanske lite onödigt att berätta. Skulle vara lättare om man berättade det när det väl hände, men jag är tydligen en person som skriver saker i förväg om saker och ting. Jag är även nästan en mästarinna på att skriva onödig information till människor.
 
Hur som helst, nu så borde jag tänka efter vad jag skriver så jag inte skriver något konstigt eller något helt onödigt. Även fast jag skriver att jag borde tänka på detta så kommer jag säkerligen glömma bort detta och fortsätta med det jag gör.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha ha, ibland behöver man bara skriva av sej. Hoppas det var till en bra person!

Svar: Ja, det måste man ibland. :)
Ida Gustafsson

Datum: 2015-10-01 - Klockan: 10:48:46
Innan du kommenterar, tänk på detta:
- Jag vill helst inte bara ha svar kommentarer.
- Kommentera gärna något som handlar om inlägget, fast andra kommentarer går lika bra.
- Har du en tävling? Tipsa gärna.
- Tack för att du över huvudtaget läser denna text!

Lika lat som mig?