Lite blandat

 
Först och främst vill jag säga att GMX & Jockiboi's nya låt är superbra! Så in och lyssna på den om ni inte redan har gjort det.
 
Jag har blandade tankar om min blogg, och som ni ser så har det nästan gått en månad till innan jag gör ett inlägg. Jag har inte den blekaste aning om hur detta ska gå till, men vet ni vad.. jag har absolut ingen lust att ta några foton ute för det finns inget fint att ta kort på. Som det ser ut nu så kommer jag säkerligen vara hemma hela sommaren, och inte ha något att göra så vem vet om jag kommer ta tag i mitt "bloggande" då.
 
Nästa vecka så börjar nationella proven och det längtar jag verkligen inte till även fast jag hellre går i skolan än att vara på praktiken jag är på. Det är så att det är bara idag och fredag kvar på praktiken då vi ska vara i skolan imorgon för att förbereda till talet som vi ska ha på nationella provet i svenska. Sen så seg som jag är så har jag inte förberett ett skit, utom ett ämne som jag ska prata om, och det är om bloddonationer för det verkar enklast då jag själv skulle kunna vara en sådan. 
 
Sedan så har jag en sak att längta till och det är säsong 7 av Pretty Little Liars! Men innan vi ses nästa gång så önskar jag er all glädje som finns! Sedan så förstår jag inte att det fortfarande tittar in folk på min blogg även fast jag inte uppdaterar den, glädje!! 

Tycker alla deras låtar låter ungefär likadant haha x)

Datum: 2016-04-13 - Klockan: 15:35:24

Så bra låt!

Svar: Eller hur!
Ida Gustafsson

Datum: 2016-04-17 - Klockan: 17:27:02
Innan du kommenterar, tänk på detta:
- Jag vill helst inte bara ha svar kommentarer.
- Kommentera gärna något som handlar om inlägget, fast andra kommentarer går lika bra.
- Har du en tävling? Tipsa gärna.
- Tack för att du över huvudtaget läser denna text!

Lika lat som mig?