Första augusti

 
Jag brukar aldrig ens vara ute, bokstavligt talat. Jag sitter alltid nere i mitt rum framför datorskärmen, speciellt nu på sommaren. När skolan börjar igen så är jag bara ute när man behöver, och då menar jag vägen mellan mitt hem och busshållsplatsen. Den enda sträckan jag är ute, men då rör jag i alla fall på mig som jag verkligen inte gör nu på sommaren. Även fast jag känner att det skulle vara bra att ut och röra på sig, men jag har varken en ork eller någon att vara ute med. Livet utan vänner är inte alltid hemskt, men i detta tillfälle är de det.
 
Dessa två bilder här ovanför texten tog jag alldeles nyss, om man ska säga så. Var ute på gården och letade efter något att ta kort på och hittade något konstigt. Inte för att jag vet vad det är men jag lyckades få någon bra bild som fokuserade på "taggarna". Hur som helst, så är det hyfsat kul att ta kort eller bara när man får till någon bra bild. För när man tar kort och absolut ingen bild blir bra, då är det inte alls kul. 
 
Just nu så lyssnar jag på musik, ni vet den dära listan på spotify som man får varje vecka, discover weekly tror jag den heter. För det mesta så brukar jag hitta jätte bra låtar där så jag brukar lyssna väldigt mycket på den listan. Sedan så har jag märkt att jag lyssnar ofta på musik när jag är på datorn, vilket jag är nästan hela dagarna. Eller, jag lyssnar inte på musik när jag pratar med någon, men det händer inte ofta. Någon dag då och då. 
 

Spotify är underbart man hittar så mycket ny och bra musik :)

Svar: Japp!
Ida Gustafsson

Datum: 2016-08-02 - Klockan: 18:11:58

Hej på dej Ida!
Har inte hört/läst/ något från dig, inte ens sett nya fina bilder på din blogg!
Jag hoppas verkligen att allt är bra med dig både i skolan och hemma.
Ville bara berätta att jag tänker på dej ibland (alltså som en gammal lärare/gubbe som bryr sig, inget annat förstås!) även om folk inte bloggar regelbundet så försvinner de inte ur mitt hjärta för det.
Önskar dej allt tänkbart gott för varje dag, i skolan, hemma och i framtiden och hoppas att du får lite ljus i ditt hjärta trots att det är mörkaste höst just nu!
Christian


Svar: Hej! Åh jag såg nyss att du hade kommenterat, så fint att höra! Har ingen lust bara att blogga eller att ens ta bilder.
Ida Gustafsson

Datum: 2016-10-30 - Klockan: 12:14:48

Lusten kommer och går....
Efter mörker kommer ljus......
Du FÅR inte sluta fota, det är du alldeles för duktig för!
Och kom ihåg:
DU är värdefull
DU är unik
Det finns ingen annan som DU
DY behövs

Christian :)

Datum: 2016-10-31 - Klockan: 16:33:46

Vill önska dej en underbar jul på alla sätt och vis!
:)

Datum: 2016-12-24 - Klockan: 10:47:44
Innan du kommenterar, tänk på detta:
- Jag vill helst inte bara ha svar kommentarer.
- Kommentera gärna något som handlar om inlägget, fast andra kommentarer går lika bra.
- Har du en tävling? Tipsa gärna.
- Tack för att du över huvudtaget läser denna text!

Lika lat som mig?