Tiny Hand With Red Heart

Söndag


 
"En sak som är säker är att jag måste verkligen kolla på skolsidan om det är något jag måste göra, men det kollar jag en annan dag." Det är så att jag inte har gjort det än och jag börjar på tisdag då jag har studiedag imorgon, vilket är riktigt gutt. Både gillar och hatar måndagar, vi har webbutveckling och sedan har vi engelska. Men jag har faktiskt tänkt att kolla på den sidan imorgon då jag antagligen är ensam hemma och kan koncentrera mig mer, det är då tyst hemma. 
 
Nu ska jag spela league of legends och efter det så tar jag nog och lägger mig. Ha det så bra!

2016-02-24


 
Hej på er igen! Det är så skönt att ha lov men jag har ingenting att göra, det är bara skönt att slippa skolan. Orkar inte tänka, det är för jobbigt. Sedan så kommer jag hem sent varje dag, och det är jobbigt det med. Hittils på lovet så har jag inte gjort ett dugg, eller förresten, jag har varit i stan med min storasyter. Men det var bara för att båda skulle skaffa swish, fast jag glömde mitt leg hemma så jag struntade i det. Annars så har jag bara suttit här nere i mitt rum och spelat, och jag märkt en sak.. det finns en person som gör ett spel mycket roligare även fast den och jag inte spelar tillsammans. Nu är det så att den personen är arg på mig för att jag råkade göra en sak som jag ångrar väldigt mycket, men jag hoppas personen slutar vara arg så jag kan skriva vanligt till den och även prata med den. 
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och göra mina dagliga quester på hearthstone, senare så vet jag inte vad jag gör. En sak som är säker är att jag måste verkligen kolla på skolsidan om det är något jag måste göra, men det kollar jag en annan dag. Vi hörs!

Lördag


 
Igår så gick jag faktiskt och lade mig tidigt, extremt tidigt. Klockan var runt klockan sex, men det var för att jag inte hade något internet. Det var inte problem med operatören eller något med vädret, utan min storebror drog ut mitt internet. Det hände lite grejer och då så drabbade han mig, men jag gick upp och bad pappa stänga av hans internet och det gjorde han som tur va. Sedan så vet jag inte hur länge det varade, att han var utan internet. Men det är alltid nyttigt att sova, och jag behöver det då jag alltid är trött om dagarna. 
 
Jag går alltid och lägger mig när jag inte har något internet. Hur som helst så ska jag ju gå upp runt klockan fem till sex varje morgon, och lägga mig någonstans runt elva tiden. Det fungerade inte igår då det hände saker, men jag gick i alla fall upp runt den tiden idag. Jag vet inte ens om mina föräldrar eller någon är vaken, har inte varit uppe på ett tag. Men vi hörs!