Tiny Hand With Red Heart

En måndag


Jag vill berätta en sak för er och ni vet redan att jag dygnade men det fula är att jag bara har gjort det på lördagar och sedan på måndagen så är det skola. Men denna gången så har jag varit tröttare än vad jag har varit annars, tror till och med att jag somnade då å då på bussen till skolan. Sedan så somnade jag några gånger på bussen hem också.
 
Jag har faktiskt läst ut boken nu och jag är faktiskt stolt över mig själv nu, då det är en bok på engelska som har 374 sidor. Är stolt för att den är på engelska, det språket som jag har svårt för och inte kan mycket av. Jag längtar tills jag börjar tvåan på gymnasiet då jag säkerligen går den inriktningen jag vill ha och så läser jag säkert en kurs som jag också vill ha. Sedan så slipper jag ha engelska och idrott, de två ämnen jag hatar mest av allt. Okej okej, jag är lat och inte orkar röra på mig, så därför. Engelskan är för att jag inte kan det som jag nämnde tidigare i detta inlägg. Tillbaka till boken, så har jag lovet på mig att fixa med bokrecensionen så jag har tid på mig, men jag kommer säkert göra den innan lovet för att slippa tänka på att göra något klart under lovet.
 
Här får ni en bild på mig för jag har bildbrist, för bilderna jag försökte ta på en av katterna här om dagen blev väldigt suddiga. Jag tror faktiskt att jag inte bryr mig lika mycket om hur jag ser ut längre, försöker att bara strunta i allt och bara inse att det är såhär jag ser ut och såhär lever jag. Ha en superduper trevlig kväll!
 

Kommentarer:

christian
Härligt Ida!
Imponerande att läsa en bok på engelska med så många sidor, vet inte om jag gjort det nån gång, faktiskt!
Säkert kommer bokrecensionen att gå bra och vad kul att se fram emot år två på gymnasiet och få slippa sine värsta ämnen, vad glad du kommer att vara om dagarna då.....hehehe....du kommer väl längta till skolan!
Fin bild på dej.....hoppas du inte går runt så där jämt........hihi :)
Svar: Haha :)
Ida Gustafsson

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: