Tiny Hand With Red Heart

Lite blandat


 
När jag dygnade från lördagen till söndagen så hittade jag faktiskt en "vän", och det var en dansk. Så himla kul! Det gjorde så att tiden gick fort och jag hade inte tråkigt under tiden jag var uppe. För de andra gångerna så hade jag tråkigt och visste inte jag vad jag skulle göra, utan att jag väntade på att personer jag pratar med loggade in så man kunde prata med dem på skype. En tråkig grej är att min speltid på World of Warcraft gick ut igår, men pappa har lovat mig att fylla på en månad men jag vet inte när. Så nu får jag klara mig att spela League of Legends, och vem vet, jag kanske testar något nytt spel. Spel är hela min vardag, det är så underhållande. 
 
Jag tycker detta är pinsamt för jag vet inte om det var idag eller igår som jag och mamma pratade om typ sömn, men det var i alla fall någon dag. Men jag sa att jag inte kan gå och lägga mig vid runt elva och sedan gå upp runt 5-6 på morgonen alla dagar, men mamma sa att jag kunde det. För mig så känns det sjukt då jag vill helst vara uppe så länge jag vill på helger och lov, men nu när jag tänker efter så kanske det är en bra idé trots allt. Då går jag upp ungefär samma tid varje dag och lägger mig ungefär samma tid också, även fast det är helg och sånt. Ska försöka att göra det och se hur det fungerar! Annars så har jag varit alldeles för trött både igår och idag. 
 
En sak jag har märkt är att jag alltid är hungrig på natten, speciellt då jag ska dygna. Och jag bestämmer mig alltid för att stanna här nere i mitt rum tills klockan närmar sig runt 8-9, och då kan jag gå upp och äta och sånt. För jag vill inte väcka dem som sover, men jag brukar ju självklart äta chips/godis. Älskar verkligen godis, vet inte vad jag skulle göra utan godis.
Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: