Tiny Hand With Red Heart

Oj hej!


 
Har inte varit ute och fotograferat på länge nu, försöker spela så mycket World of Warcraft jag kan tills min tid är ute. Sedan så går jag i skolan och måste plugga ibland, så har inte direkt tid.

Jag har börjat fundera igen. .


Japp, jag har börjat fundera igen på det här med att ha en blogg. Men jag kom ju fram till att bara blogga när jag ville, och det gör jag också. Fast det är såhär att mina tankar vill att jag ska sluta helt och hållet med att driva en blogg, det är lixom inte jag. Men jag fortsätter väl att blogga när jag vill och självklart så saknar jag att ha rätt många besökare men det var bara för att man kommenterade varandras bloggar. Det var jobbigt för min del och jag ville ha äkta besökare som kollade in på bloggen för att dem ville. 

Då som sagt så bloggar jag när jag vill och känner för det, och skolan har ju börjat igen så man är lite mer trött om dagarna nu. Kommer ju hem tidigast 3 bara för att jag åker buss till skolan, och det är faktiskt en timme, så två timmar varje dag åker jag. Det betyder att jag måste upp tidigt också och det är jobbigt det med. Men vad gör man inte för att försöka gå klart sin utbildning och sedan försöka skaffa sig ett jobb? Det är ju klart man något litet för det.

Just nu så sitter jag på bussen hem och det var väldigt lugnt på bussen idag, och det är skönt då bussen brukar vara full nästan jämt. När jag väl är hemma så ska jag säkerligen spela. Ha det så bra tills vi hörs någon annan dag!

På onsdag..


 
Nu närmar det sig att skolan börjar, och jag längtar verkligen inte. Jag vill ha lov livet ut känns det som, för jag orkar verkligen inte med skolan. Man får läxor och så måste man göra prov och sedan så måste man anstränga sig. Det är inte min grej, men man får kämpa på! 
 
Annars under mitt jullov så har jag inte gjort något speciellt, jag har mest suttit vid datorn och spelat så mycket jag har kunnat. Så fort jag vaknar så sätter jag mig vid datorn nästan, och så sitter jag där hela dagen. Datorn är mitt liv, eller nja.. men jag tillbringar så mycket tid vid den. 
 
Det har ju gått och blivit 2016, och detta år började verkligen inte på det bästa sättet. Då jag hade längtat att logga in på snapchat och börja använda det igen, samt skriva till en person. Men den personen gjorde mig inte direkt glad och sa att jag skulle växa upp. Det slutade med att jag loggade ut från snapchat igen och tänker inte använda det på ett långt bra tag. Fast annars så har året varit helt okej då man varit ledig och det är det som räknas för mig. Älskar ledighet!