Jag har börjat fundera igen. .

Japp, jag har börjat fundera igen på det här med att ha en blogg. Men jag kom ju fram till att bara blogga när jag ville, och det gör jag också. Fast det är såhär att mina tankar vill att jag ska sluta helt och hållet med att driva en blogg, det är lixom inte jag. Men jag fortsätter väl att blogga när jag vill och självklart så saknar jag att ha rätt många besökare men det var bara för att man kommenterade varandras bloggar. Det var jobbigt för min del och jag ville ha äkta besökare som kollade in på bloggen för att dem ville. 

Då som sagt så bloggar jag när jag vill och känner för det, och skolan har ju börjat igen så man är lite mer trött om dagarna nu. Kommer ju hem tidigast 3 bara för att jag åker buss till skolan, och det är faktiskt en timme, så två timmar varje dag åker jag. Det betyder att jag måste upp tidigt också och det är jobbigt det med. Men vad gör man inte för att försöka gå klart sin utbildning och sedan försöka skaffa sig ett jobb? Det är ju klart man något litet för det.

Just nu så sitter jag på bussen hem och det var väldigt lugnt på bussen idag, och det är skönt då bussen brukar vara full nästan jämt. När jag väl är hemma så ska jag säkerligen spela. Ha det så bra tills vi hörs någon annan dag!

"Väck mig när sommarlovet börjar...." hahahaha, låter som du skulle ligga i ide.....men jag förstår känslan....

Datum: 2016-01-18 - Klockan: 17:53:10

P.S. Fundera inte för mycket bara.....:) :) ..det är inte bra man kan komma på så mycket konstiga saker.....som t.ex. att inte blogga mer, det vore ju hemskt!! :)

Svar: Okej :)
Ida Gustafsson

Datum: 2016-01-19 - Klockan: 18:17:34
Innan du kommenterar, tänk på detta:
- Jag vill helst inte bara ha svar kommentarer.
- Kommentera gärna något som handlar om inlägget, fast andra kommentarer går lika bra.
- Har du en tävling? Tipsa gärna.
- Tack för att du över huvudtaget läser denna text!

Lika lat som mig?