På onsdag..

 
Nu närmar det sig att skolan börjar, och jag längtar verkligen inte. Jag vill ha lov livet ut känns det som, för jag orkar verkligen inte med skolan. Man får läxor och så måste man göra prov och sedan så måste man anstränga sig. Det är inte min grej, men man får kämpa på! 
 
Annars under mitt jullov så har jag inte gjort något speciellt, jag har mest suttit vid datorn och spelat så mycket jag har kunnat. Så fort jag vaknar så sätter jag mig vid datorn nästan, och så sitter jag där hela dagen. Datorn är mitt liv, eller nja.. men jag tillbringar så mycket tid vid den. 
 
Det har ju gått och blivit 2016, och detta år började verkligen inte på det bästa sättet. Då jag hade längtat att logga in på snapchat och börja använda det igen, samt skriva till en person. Men den personen gjorde mig inte direkt glad och sa att jag skulle växa upp. Det slutade med att jag loggade ut från snapchat igen och tänker inte använda det på ett långt bra tag. Fast annars så har året varit helt okej då man varit ledig och det är det som räknas för mig. Älskar ledighet! 

Fin bild! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Ida Gustafsson

Datum: 2016-04-11 - Klockan: 18:56:31
Innan du kommenterar, tänk på detta:
- Jag vill helst inte bara ha svar kommentarer.
- Kommentera gärna något som handlar om inlägget, fast andra kommentarer går lika bra.
- Har du en tävling? Tipsa gärna.
- Tack för att du över huvudtaget läser denna text!

Lika lat som mig?