Nästan en månad sedan..

 
Det är så att jag självklart har kollat in bloggen då och då men bara inte bloggat. Tiden räcker inte till så det är lite jobbigt, allt går så fort.. så jag har helt enkelt gjort det jag vill göra och sedan gått å lagt mig. Kommer hem tidigast klockan tre om vardagarna och sedan efter det så går tiden så himla fort.
 
Under denna tiden så har jag känt mig väldigt ensam då jag slutade prata med 11 åringen, men det var innan en annan person blev arg på mig. Vet ni vad? Personen är fortfarande arg på mig men jag har faktiskt pratat med honom ca två gånger i skype så jag är lite nöjd, vill bara att det ska bli som förut men det kommer det aldrig vara. Personen kan tydligen vara arg på människor jätte länge, och det menas med flera år.. Jaja.. vi får se vad som händer.
 
Efter skolan på torsdag så får jag påsklov, gud va skönt! Behöver verkligen det känns det som, och det börjar också närma sig nationella prov.. inte kul alls. Jag blir så stressad över det, speciellt över engelskan som jag har väldigt svårt för. Ha nu en fortsatt trevlig dag så syns vi kanske om några dagar eller några veckor! 

Ta och njut av lovet först så får du ta resten sen....jag är säker att det ordnar sig .....så, var inte nervös!

Glad Påsk på dej ! :)

Svar: Hoppas det! Glad påsk! :)
Ida Gustafsson

Datum: 2016-03-23 - Klockan: 17:09:02

Ibland går tiden alldeles för fort...

Svar: Japp!
Ida Gustafsson

Datum: 2016-03-26 - Klockan: 10:10:44
Innan du kommenterar, tänk på detta:
- Jag vill helst inte bara ha svar kommentarer.
- Kommentera gärna något som handlar om inlägget, fast andra kommentarer går lika bra.
- Har du en tävling? Tipsa gärna.
- Tack för att du över huvudtaget läser denna text!

Lika lat som mig?