Tiny Hand With Red Heart

Lite problem


 
Jag har insett att jag har fått problem med mina bilder i mina inlägg, så jag måste försöka fixa det så fort som möjligt men jag har inte direkt någon aning om hur men det löser sig väl någon gång. Vissa bilder ligger perfekt i inlägget och går ut hela vägen medan vissa är utanför osv. 
 
Jag ska försöka lugna ner mig och tänka positivt då denna dag är verkligen en av de sämsta jag varit med om, inget bra händer ens så det blir ju inte bättre att detta blir konstigt också. Man mår bara sämre för det, för allt skiter sig. Hur som helst, ha en fortsatt trevlig vecka!
 
Uppdatering: Kommer strunta i det problemet, det får vara så, orkar inte lägga i mig i sånt jag inte klarar av att fixa så..

ChokladfrappeIgår så testade jag en chokladfrappe och jag blev förvånad över hur den smakade då jag inte alls gillar kaffe. Men greppen var faktiskt god och skulle mer än gärna kunna köpa en sån igen. 

Annars så sitter jag i skolan och väntar tills nästa lektion börjar. Det är alltid ca en timmes väntande varje dag då jag inte äter i skolan. Fråga inte mig hur jag orkar då jag inte vet själv för jag är alltid väldigt trött om dagarna. Idag så har vi världens tråkigaste lektioner och det är elektromekanik och mekatronik men jag börjar fatta lite och då blir det enklare, men annars så är det tråkiga ämnen.

När jag kommer hem idag så borde jag egentligen plugga men det tror jag inte att jag kommer göra då jag har bestämt mig för att lägga all min tid på att spela wow, då allt man har gjort denna vecka kommer resettas imorgon. Så vill fixa klart allt så jag inte missar något, då är det synd. Om jag har tid till att plugga så gör jag det, annars inte. Ha nu en trevlig vecka!