Tiny Hand With Red Heart

23:21


 
Jag vill bara säga att min hund är otroligt vacker och jag hoppas på att hon kan bli min hund när jag väl flyttar hemifrån! Även fast jag inte orkar med henne när jag väl är ensam men det löser sig, att ha sällskap är aldrig fel. 
 
(null)
 
(null)

8 Januari 2019


(null) 
  (null)

Ni vet när man bara får känslan av att man vill kunna skriva av sig, gå tillbaka i tiden och bara allmänt skratta åt vad man lade ut. Den känslan har jag just nu, jag sitter upp i min säng och lyssnar på bra musik. Jag vill bara någon dag kunna ha känslan av att bara skriva av mig någonstans eller bara dela med mig av bilder som jag finner intressanta eller fina eller bara har en mening. Jag kan skriva och ha en vilja i dagsläget men det betyder inte att jag kommer göra det för jag vet hur det blir när jag har känslan att jag vill göra något men min ork kommer alltid i vägen. 

Någon dag hoppas jag på att jag verkligen kommer ta tag i vad jag vill eller i alla fall hitta något som gör mig upptagen och som gör att jag mår bra. Att ha känslan av att inte behöva tänka på något och inte ha koll på vad som händer i sociala medier (nu menar jag dem som jag använder), bara strunta i vad som kommer upp och bara leva sig in i något annat. Att ha en låt i hörlurarna, stå framför en spegel och bara leva sig in i musiken. Detta är något som jag tycker mycket om att göra då för det mesta gör så att jag mår bättre i stunden.

Jag är glad att vissa personer i mitt liv fortfarande är där, men jag är osäker på om jag ens kan visa att dem betyder något för mig. Då jag vet att jag har svårt att säga rakt ut hur jag känner, då antar jag att det är alla dessa positiva känslorna. Jag vill att dem ska veta att jag vill att de ska stanna i mitt liv men det återstår och ser hur jag lyckas eller vad som händer. Blir jag fast vid dig? Jadu, inte bra för mig för då är jag bara rädd för att något ska hända.
Tänk dig att du har en enda person att prata med och du förstör det och det gör så att du blir helt ensam, hur kommer det att kännas tror du? 

Vad ville jag ens säga? Det har jag helt glömt bort nu men det spelar ingen roll. Jag fick säga några saker som jag ville säga men som troligen inte ens hänger ihop. Denna kalender och bok som är på bilden ovan texten är något jag bör använda och läsa, ge det ett försök i alla fall.

Tack för mig!