Tiny Hand With Red Heart

Endast 3 dagar kvar


 
Jag måste tacka er som läser min blogg fast jag inte uppdaterar varje dag, och detta kanske blir tjatigt att jag säger men jag måste bara tacka er! Jag blir faktiskt jätte glad av att det finns folk som läser min blogg eller i alla fall kollar på den.
 
Som rubriken lyder så är det bara tre dagar kvar tills det är jullov, och jag vill verkligen ha jullov nu. Ledigenheten behövs verkligen, jag orkar bara inte tänka på skolan längre. Man är lite skoltrött, eller jag har varit det sedan slutet av grundskolan. Vill ta ledigt från alla tankar, då det har hänt lite saker också men det vill jag inte gå in på. Ni vet känslor och sånt kan ställa till det ibland. 
 
För övrigt så tycker jag att det här med inlägg till bloggen verkar gå bättre nu, alltså att jag skriver mer och mer ofta. Det är positivit tycker jag, och jag ska försöka göra mer postiva saker. 
 
Just nu så lyssnar jag på turbohjälpen, det är en 24h radio som är ungefär som musikhjälpen. Den skolan jag går på angagerar den, och jag tycker ni ska lyssna på den. Det finns mycket bra musik, och vissa grejor som folk säger är faktiskt intressanta och roliga. HÄR kan ni lyssna på den. Det är faktiskt häftigt egentligen, och den slutar klockan 12:00 imorgon. Sedan så spelar jag transformice, men funderar på att spela något annat spel. Ni får ha det superduperbra!

Kommentarer:

christian
Skoltrött är de flesta tonåringar mer eller mindre alltid....inget konstigt , det går säkert över!
Hoppas du får njuta av ett härligt jullov när det väl blir dags!
P.S. Kul att läsa dina inlägg.....;)
Svar: Vad härligt att höra, och det ska jag!
Ida Gustafsson

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: