Tiny Hand With Red Heart

iPhone > Samsung


 
Det här med att gå från iPhone till Samsung är väldigt svårt, eller det var det i alla fall för mig. Såklart så finns det ju både fördelar och nackdelar med dessa två olika mobiler. Men annars så är jag glad över att min familj har lite mobiler liggandes hemma som fungerar, och då så passade jag på att köpa min brors gamla mobil. Den har mycket större skärm än min gamla iPhone 5, och kameran på denna samsung som jag har är värdelös, eller i alla fall framkameran. 
 
Annars så är det lördag och jag ska försöka göra så mycket jag kan, då jag verkligen måste göra klart vissa uppgifter innan det är julavslutning. Men det är ju några dagar kvar så behöver inte direkt stressa, fast jag vill helst vara klar med allt några dagar innan så jag kan känna lite lugn. Annars så ska jag säkerligen spela något spel och försöka prata med någon i skype. Jag känner mig så ensam om jag inte pratar/skriver med någon.
 
Och vet ni vad? Jag loggade ut från snapchat för två dagar sedan och bestämde mig för att logga in den första januari igen, men nu i efterhand så ångrar jag mig väldigt mycket. Jag märkte att det enda jag gör på min mobil är att vara inne på snapchat. Men jag loggade ut från det på grund av två anledningar jag inte vill nämna här. Hur kan en app göra så att jag känner mig mindre ensam och vara en stor del av mitt liv? 

Kommentarer:

Kina
Jag har också en samsung och är jätte nöjd, passar mig att den är lite större. Lycka till med din mobil
Svar: Att den är större är jätte bra, och tack!
Ida Gustafsson

opie.blogg.se
Har också samsung,älskar det märket!
Svar: Jaså, härligt!
Ida Gustafsson

♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥
Det kan vara svårt att byta märke på mobilen faktiskt...
Svar: Japp!
Ida Gustafsson

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: