Tiny Hand With Red Heart

God kväll!


 
Bild från weheartit.
 
God kväll bloggen! Det är så att jag inte tänker ett dugg på min blogg, och jag har aldrig direkt bloggat för att det är kul. Eller jo, jag ville visa upp mina bilder jag har tagit någonstans och då valde jag det här. Men jag är ingen bloggare även fast jag kanske vill det. Det känns inte som jag, och jag vill ju att jag ska känna att detta är en sak jag vill göra men det gör jag inte i tillfället. Jag ska vara rakt på sak, jag kommer aldrig bli en såndär riktig bloggare. Jag kanske någon gång skapar en plats där jag enbart lägger ut bilder.
 
Jag känner att jag inte har tid för något, även fast jag inte gör någonting om dagarna. Jag tillbringar all min tid framför datorskärmen. Sedan så flyger tiden iväg och jag får nästan panik för att jag inte har gjort det jag skulle under dagen, och så vill jag inte att det ska vara. Bloggen tar ingen tid för mig då jag knappt är inne här, och när jag väl är inne så vet jag exakt vad jag ska göra och sedan så loggar jag ut. Men då, jag vet inte om jag kommer fortsätta att blogga eller om jag kommer lägga ner den helt och hållet. 
 
Tänk er om jag hade en vardag där det hände saker nästan varje dag, och sånt som man vill dela med sig. Då skulle det vara super enkelt att blogga, men nu när absolut ingenting händer i varken mitt liv eller min vardag. Jag umgås aldrig med vänner på min fritid, och ja det beror på att jag inte har några vänner. Eller jag har ju lite internetvänner men dem bor långt bort och dem har jag inte ens träffat en enda gång. Sedan så händer det ingenting i skolan utan att den är tråkig. Jag är aldrig ute heller för den delen, vill inte att folk ska se mig. 
 
En helt annan sak som jag verkligen vill berätta till er, en gång så skapade jag en blogg som var lösenordsskyddad. Där skrev jag små rimdikter som var negativa och passade till hur jag kände mig i det tillfället. Jag skrev ner lite av mina tankar, och hela den bloggen var negativ för jag ville skriva av mig någonstans. Fast den bloggen tog jag bort några dagar senare för jag orkade inte ha den kvar. 
 
Nu när jag har skrivit lite så önskar jag er en härlig kväll! Hoppas att ni mår bra, och har haft en bra första advent!