Tiny Hand With Red Heart

Lite sjuk kanske


Det blev ingen skola för mig idag då jag kände mig sjuk igår så jag var hemma idag. Ska troligen vara hemma imorgon också. Det är jobbigt att hosta nästan hela tiden, och att nysa. Inte så farligt egentligen om man tänker på värre grejer. Jag kan göra vad jag vill, jag slipper att vara liggandes i en säng och knappt kunna göra någonting. Det är bra, men jag hoppas ni i alla fall är friska och tar vara på dagen!
 
Det bästa med att vara småsjuk/sjuk är att man är hemma. Man slipper tänka på något, bara ta det lugnt. Sedan så älskar jag att smitta andra så de blir sjuka, i alla fall min familj. Kanske inte så snällt men det är jätte roligt.
 
En helt annan grej, det handlar absolut inget om att vara sjuk. Det är så att jag ska försöka bli lite mer positiv mot både mig själv och andra. Jag har ingen aning om det går framåt, men jag försöker. Om man har en positiv inställning så blir allting bättre. Fast det är så himla svårt att ha då jag är så van att ha en negativ inställning. Nu får jag försöka bli lite positivare när jag skriver också. 
Jag har fortfarande bildbrist, så här får ni en halvdan bild som jag inte har lagt upp. Det gick ju bra att vara positiv, haha.
 

Kommentarer:

christian
Haha, du är ju rolig du.....
Synd att va förkyld men jag tycker också att det kan vara skönt att ligga och tycka synd om sig själv lite och slappa.
Att det är roligt att smitta ner andra har jag inte hört förut, men du har ju humor :)
Svar: :P
Ida Gustafsson

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: