Tiny Hand With Red Heart

Mycket gott och blandat


Det är redan torsdag, dagarna bara går och går. Men det gillar jag då det blir helg mycket snabbare då. Sedan så blir det ju snart jullov om dagarna ska gå fort. Jag längtar tills det blir jullov, då slipper jag tänka på skolan och så är det julafton och nyårsafton under det lovet. Det näst bästa lovet, för inget lov slår sommarlovet. Inget annat lov är så långt. 
 
När jag ändå håller på och pratar om lov så ska jag säga att jag bryr mig inte om vilket lov det är, utan bara att jag är ledig från skolan. Sedan om man tänker på sommarlovet, då man oftast är ute. Jag är aldrig ute ändå, jag gillar inte värmen och så är det mycket folk ute. Jag ska då säga att jag mår inte bra av att det är mycket folk ute, jag mår nästan illa. Det är likadant när man är ute i affärer där det är mycket folk. Jag mår verkligen inte bra av sånt, så jag skippar helst det. Att gå runt i affärer är en av de värsta grejerna man kan göra enligt mig.
 
Imorgon så är det fredagen den trettonde och jag visste inte ens det. Jag såg att det stod någonstans och nu börjar jag tänka på den dagen. Det brukar inte hända något speciellt för mig, men man vet aldrig. Tänk om det händer något läskigt, eller om man skämmer ut sig. Gillar inte den dagen, även fast det är en helt vanlig dag.
 
Det sista jag ska säga innan jag avrundar detta inlägg är att jag har märkt att jag har blivit lite mer gladare, eller kanske inte mer glad. Men jag ler mer känns det som. Alltså det kanske inte syns utåt men jag känner det typ. Om det till exempel kommer ett gupp eller så när jag cyklar så brukar jag ibland le, det är konstigt. Eller om någon hejar på mig, då blir jag glad. Jag kan inte säga att jag är mer glad nu än jag var förr, för det är jag verkligen inte. Jag är fortfarande såhär nere ibland, och jag hoppas ni får en trevlig kväll!
 

Kommentarer:

christian
Så roligt att läsa lite längre inlägg av dig också.... :)
Du har en del kluriga funderingar, t.ex. att man inte ska gå runt i affärer, tänk om många fler än du tänkte så, det skulle jag gilla!
Kul också att du känner dig gladare på nåt sätt och till och med ler ibland, fast du "känner dig nere"....
Det gläder mig mycket att du känner dig gladare, för barn & ungdomar som inte mår bra, är ledsna, nere/deprimerade är det absolut värsta och mest sorgliga jag vet!
Ha nu en underbar helg och njut av ledigheten! :)
Svar: Detsamma :)
Ida Gustafsson

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: