Tiny Hand With Red Heart

Vad jag tycker och tänker


Jag vet inte hur mycket jag vågar eller direkt får skriva ut på bloggen. Det är så att vissa saker jag tycker och tänker inte borde sägas utåt. Jag vill mer än gärna berätta för er hur jag tycker och tänker men i detta läge så kommer jag inte göra det. Jag har redan fått personer på mig för att jag tycker en sak. Ni som har mig på snapchat vet vad jag skrev, eller ni som såg min mystory. Jag tror helt ärligt folk tror jag är dum i huvudet bara för att jag skrev så. Jag tänker inte skriva ut vad jag skrev för jag vill inte riskera att folk "hatar" på mig här också.
 
Om jag tycker annorlunda, det är väl inte fel då? Nej, alla får tycka vad de vill. Men som sagt, jag kanske inte borde sagt det jag tycker. Som en sa till mig, att jag skulle visa lite respekt. Jo det är sant, men alltså om jag skrev så, då står jag väl för vad jag tycker. Även fast jag har väldigt lätt att ändra vad jag tycker för att alla andra tycker så, men i detta läge, så nej. Och jag lovar er, det är inte bara jag som tycker såhär. Fast ni kan nog ana vad detta handlar om. Bara kolla på internet, det finns överallt.
 

 
Jag tänker mycket men jag säger inte allt utåt. Jag har aldrig positiva saker, eller man ska inte säga aldrig. Utan inte ofta, jag har inte ofta positiva tankar. Hur som helst, jag kanske gjorde fel. Det kan jag erkänna nu, men jag kommer fortfarande tanka som jag gör. Men jag vill säga vissa saker utåt, eller i alla fall skriva det. Och det var det jag gjorde, men då så kom vissa folk och klagade. 
 
Jag avslutar detta ovanligt konstiga inlägg med att säga, jag måste lära mig att inte säga det negativa utåt. Men även tänka lite mer positivt. 

Kommentarer:

christian
Bra Ida!!!
Det är en styrka att våga säga vad man tycker, trots att många inte tycker likadant! Ett tips kan vara att man väljer när och till vem man säger/skriver sina tankar.
Världen/samhället/människorna är konstiga många gånger, ingen vill sticka ut eller stöta sig med nån!
Men du vågar det är modigt och stark!
P.S. Du har visst positiva saker att skriva, du hade ju flera leenden förra veckan..... :)
Ha nu en bra vecka och lycka till i skolan! :)
Svar: Men det jag skrev var kanske inte nödvändigt. Jag skulle ha hållit det inne. Ha en superduperbra vecka du med! :)
Ida Gustafsson

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: