Tiny Hand With Red Heart

God stämning + känslor


För det första, jag har ingen aning om det är någon som läser eller bryr sig om mina texter jag skriver. Det kan va allt från tankar till vad jag gör. De få texter som kommer nu för tiden. 
 
Ni kanske vet att jag har problem då och då, bara för min negativitet. Jag sprider inte så god stämning tror jag. Men jag försöker inte göra någonting åt det så jag fortsätter sprida den stämningen. Om jag bara kunde sprida god stämning så skulle nog mycket gå bättre i mitt liv. Lixom det skulle behövas i min familj då det dag ut och dag in händer något, eller inte händer något. Men någon är alltid osams. Fast det är jätte lätt att bli osams med någon, då man känner personerna som bor under samma tak. Halvt. Men de kan se på mig om jag mår dåligt och liknande, det tror jag för det syns säkert på mig. Jag vill verkligen kunna sprida god stämning men när jag själv är väldigt negativ så kommer det inte att gå framåt. 
 
Om man går över till något helt annat, ni vet det där man att man ska gilla sig själv innan man kan gilla någon annan. Det kan va ett problem, då det är svårare att gilla andra när jag inte gillar mig själv. Men jag kan ju få känslor för personer, speciellt såna jag inte har träffat. Fast jag tror det har blivit lite svårare nu, men det är rätt lugnt. Jag vet ju nästan hur jag vill leva i framtiden. Men det kan ju ändras. Nu gick jag kanske lite snabbt framåt, men man vet aldrig om det kommer va så. Och jag tycker ni ska få ta del om hur jag har tänkt mig. Jag vill bo ensam, i antingen en lägenhet eller ett litet hus. Helst en lägenhet. Sedan så vill jag ha ett jobb som man trivs på. Vill även kunna spela så mycket jag vill, alltså fortfarande ha kvar mitt spelintresse. Men det viktigaste, ha en ekonomi som går runt. Så, då fick ni ta del av det. Som vanligt så tycker jag att detta stycke eller vad man kallar det lite rörigt.
 
Över till god stämning igen. Tänk er om jag kunde sprida det, då skulle jag må mycket bättre. Men jag känner mig för orklös, jag har ingen ork till det och jag vet att jag inte kommer kunna göra det. För om man till exempel börjar med familjen, jag blir osams med dem hur lätt som helst. Och med mitt humör så blir det inte lättare. Jag blir nästan arg för det minska lilla. Men jag ville bara skriva av mig lite. 
 
Ni få läsare som är här och tittar in, har ni något ni vill att jag ska skriva om eller ska jag göra exakt som jag vill? 

Kommentarer:

christian
Så roligt att läsa ett långt inlägg från dig.
jag tror så här: Ansträng dig inte för mycket för att försöka vara positiv, utan gör saker du gillar och försök tänka på sånt du tycker om, då kommer resten av sig själv.....nästan....
Sen kan det vara bra att röra på sig, få frisk luft och ljus.
Att umgås med människor IRL är inte heller att förakta, fast jag vet att du inte gillar det.
Hoppas du inte tycker jag är nån "vuxen tjatgubbe" nu bara.....
Jag känner ju inte din familj/föräldrar, men att "bjuda till" kanske laga mat tillsammans eller nåt kan ju vara trevligt.
Men huvudsaken är att inte tänka för mycket på hur/vad man gör och är utan lev livet som IDA!
:)

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: