Tiny Hand With Red Heart

2 veckor har gått..


 
Nu har det gått 2 veckor av mitt feriearbete, så det är endast 2 veckor kvar å det ska bli super skönt att kunna få sova ut varje morgon å inte behöva tänka på något. Nu när mina föräldrar å lillasyster är ute å åker med husbilen så blir det så att jag får ta hand om typ allt i huset, å det är verkligen jobbigt! Kanske inte låter så mycket men jag får gå ut med hunden 3 gånger om dagen + nattkisset, fixa så att disken diskas, ta in post å bara allmänt ta hand om huset. Det är mycket mer än vad jag annars gör då jag annars bara sitter vid datorn, men det gör jag nu också men måste göra annat i mellan åt. Ska sluta klaga nu.. men annars är det väl helt okej. 
 
Nu till helgen så har jag tänkt sova ut så mycket jag bara kan då jag har fått gå upp rätt tidigt varje morgon för att hinna gå ut med hunden innan jag går. Sedan så sitter jag väl säkert vid datorn då jag inte har något annat att göra, och jag bryr mig inte om det är fint väder ute.. jag sitter fortfarande inne. Ha en bra helg å så syns vi någon annan dag!

Kommentarer:

Heidi Scythe
Halloj! Var jättegärna med i min frågestund! Alla som deltar får en länkning! :*
Svar: Hej! Ska kolla ^^
Ida Gustafsson

christian
Haha...vad roligt Ida......då får du träna på att vara vuxen och bo själv....hihi.....:)
P.S. Vackra bilder
Svar: Bor inte direkt själv, min bror är hemma men är borta under dagen då han sommarjobbar han med. Sedan kommer min storasyster hit lite då å då. Bara att jag får göra allt..
Ida Gustafsson

Heidi Scythe
Halloj var gärna med i min veckans blogg och i min frågestund (alla som är med i frågestunden får också en länkning!) :*


Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: