Tiny Hand With Red Heart

2016-07-09


 
Det är så att jag struntar i bloggen helt och hållet, vill helst att det ska bara vara bilder i inläggen och sedan lite textinlägg ibland, när jag känner för det. Men jag kommer fortfarande ha kvar bloggen men bara uppdatera när jag känner för, som jag gör nu. Satt och kollade igenom lite bilder som jag har tagit med tiden, och då hittade jag denna bild men jag har säkert lagt ut men den får duga. 
 
Annars så har jag bara nästa vecka kvar av mitt feriearbete, och då har jag varit där i 1 månad redan. Tiden går fort så jag är rädd att skolan ska börja snart, även fast jag inte behöver börja med något nytt. Men det är så att årskurs 2 och 3 kommer börja en dag senare än ettorna (var så för oss med, att vi började en dag tidigare när vi började ettan). Sedan den veckan så kommer tvåorna att göra aktiviteter med ettorna, och det ser jag inte framemot för att när jag gick i ettan så var det jätte tråkigt. 
 
Hur som helst, idag är det lördag och solen skiner, men vet ni vad? Jag är aldrig ute ändå, bara när jag vill eller måste göra något och det händer inte ofta. Jag sitter för det mesta inne i mitt rum vid datorn, som jag gör nu. För att datorn är bokstavligt talat mitt liv, den har blivit det de senaste åren, eller jag måste säga att internet överväger datorn. Utan internet är allt tråkigt.

Kommentarer:

christian
Fin bild som vanligt!
Det du säger om bloggen är ju så det ska vara, man skriver när man känner för det och din bilder är ju alltid fantastiska!
Ha det gott nu.....och du.....det är inte helt fel att gå ut ibland! :)

josephine Asplund
Galet fin blogg du har, kram<3
Svar: Åh tack! :)
Ida Gustafsson

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: