Tiny Hand With Red Heart

Lördag den 30 juli 2016


 
Som ni kanske ser så har jag fixat till designen lite, även fast det finns en sak jag fortfarande vill kunna fixa men jag har ju ingen aning om hur man fixar det då det blev problem sist. Det med att ha bilderna i hela inlägget, alltså enda ut till kanterna av inlägget. Men om jag inte kan fixa det så får det vara som det är nu, att bilderna centreras. 
 
I torsdags så var jag faktiskt ute på gården och testade lite med bländare på kameran och jag måste nog försöka lite med det igen någon dag så att jag någon gång lär mig. Samma med iso och sånt där man bör kunna med en kamera för att sedan få till bra bilder i rätt inställning. Innan så har jag aldrig ens använt någon inställning när jag tagit bilder utan jag har bara använt ingen blixt och sedan tagit bilder. Nu när jag vet att man kan ändra sånt så kanske jag försöker mig på att använda det. Hoppas ni får en bra lördag för det ska jag försöka ha!

Kommentarer:

ilmi
Härligt att du testar dig fram! Bilden var väldigt fin :)
Svar: Tack! ^^
Ida Gustafsson

christian
Tänk hur ska dina bilder som är fantastiska redan nu bli, när du lärt dig hantera kameran? :)
Svar: Inte helt säker om det kommer bli en skillnad för jag vet inte direkt när jag ska använda vissa inställningar osv.
Ida Gustafsson

Anonym
Jag kanske inte märker nån skillnad heller eftersom fotona alltid är så bra!
:)

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: