Tiny Hand With Red Heart

Första dagen av mitt feriearbete


Denna bild ser nästan likadan ut, men det är inte samma. Var själv tvungen å kolla om det var det, å denna hade jag inte lagt ut så.
 
Idag så var jag första dagen på mitt feriearbete, och idag har jag fått riktigt ont i mina ben men det får väl jag tåla då jag aldrig annars rör på mig utan sitter mest stillasittandes. Har nästan så ont så att jag gråter, hehe. Annars så har dagen varit bra, mycket lek å sånt plus att barnen gillade mig så. Får hoppas på att denna månad blir bra när jag är här, å denna vecka ska jag jobba i 5h istället för 4h för att jobba in midsommarafton. Men det är värt det, även fast jag var grymt trött efter denna dag. Kanske inte blir lika mycket alla dagar får jag hoppas, men att vara med barnen är något jag ska göra så då lär det bli mycket spring å sånt säkert. Sedan att läsa böcker är något jag inte gillar men vad gör man inte för barn som vill det? Kan ju inte direkt tacka nej, då visar jag inget bra intryck. 
 
Nu ska jag snart ta och lägga mig då jag måste förbereda mig inför morgondagen, å jag har tur då mamma börjar samma tid som mig. Min mamma jobbar där men jag fick vara på andra sidan, även fast barnen jag lekte med var på den andra avdelningen där mamma jobbar så får hoppas på att vara där i alla fall. Blir mer kul då. 
Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: