Tiny Hand With Red Heart

2018-08-02


 
Hej! Under dessa två månader som jag inte har varit i skolan, och ännu värre, jag kommer inte gå tillbaka till den heller för det är slut. Jag har tappat allt, verkligen allt, om det här med kodning. Jag som tänkte, vad kul med att jag kan försöka att börja trixa med koder här i designverktyget, men som jag ser just nu, det som jag har lärt mig i skolan, att börja om från grunden med en helt vit sida försvinner sakta men säkert. Har dock sparat undan några arbeten jag har gjort från när jag hade webbutveckling i skolan så där kan jag troligen kolla igenom, men ännu bättre, under min skolgång, jag fick lära mig att göra min sida responsiv samt även arbeta med grid som då gjorde allting lättare att styra. Jag får dock se om jag någon gång lägger ner tid på detta eller om jag bara låter det försvinna helt, men då är det synd då detta var vad jag verkligen ville arbeta med förr, men under tiden så försvagades det och det är lite synd. Men vem vet? Jag kanske får tillbaka intresset för webbutveckling och försöker på min egen hand hemma nu när jag inte har tillgång till hjälpen jag fick i skolan. Denna bloggdesign som jag har just nu skapade jag genom blogg.se's egna mall som heter "egen mall" eller något liknande, men mallarna är rätt tomma så man kan bara enkelt styra stilmall och startsida.
 
Just nu så sitter jag här och lyssnar om och om igen på min "favorit" lista, eller rättare sagt, lyssnar på några låtar och sen går tillbaka till start och lyssnar om på låtarna jag redan lyssnat på. Annars hade jag tänkt att spela World of Warcraft eller något då min idé om att använda en urgammal mall från när blogg.se hade mallar där alla mallar var fyllda så man kunde enklare ändra i koderna och göra sin design till sin egen. Då jag hittade en blogg en gång för länge sedan där hon utgick från mallen "nature" och hade sparat ner dem, så man kunde själv ladda ner de och använda dem. 
 

Kommentarer:

Christian
Så roligt att höra/läsa nåt från dig, fast inte så roligt att du slopar skolan, men det vet ju du bäst vad som passar och är rätt för dig!
Har tänkt på dig ibland hur det går för dig, vad du gör och har saknat alla dina fina foton. Jag hoppas verkligen att du fortsatt att fota, det är du enormt duktig på!
Önskar dig en fortsatt underbar sommar och kom ihåg att du är en duktig och värdefull tjej!
Kram Christian
Svar: Jadu, alla slutar skolan någon gång och denna gång var det min tur.
Ida Gustafsson

Läs innan du kommenterar:
* Kommentera helst något som har med inlägget att göra.
* Om du har en tävling eller liknande, var inte rädd att tipsa om den.
* Har du några frågor? Kommentera eller maila mig på; idis99@live.se
Kommentera här: